Diensten

WEB APPLICATIES

Maatwerk web applicaties gebaseerd op de nieuwste Microsoft-technologieën.

MOBILE APPS

Mobiele applicaties die draaien op iOS (iPhone en iPad), Android en Windows Phone-apparaten.

USER INTERFACE

Responsive user interfaces en gebruiksvriendelijke websites voor uw bedrijf.

CMS

Content Management Systemen (Joomla en WordPress) aangepast aan uw behoefte.

Testimonial

Dankzij GJFM Excellent Software ben ik weer volledig up to date met mijn Joomla website. Door goede communicatie heeft Gertjan deze weer snel in orde gebracht.

Dank hier voor.

Henk Heemskerk
Trainer / Coach, Loopschool Together

Omdat mijn website al een aantal jaren oud was, werd het hoog tijd deze aan te passen aan de huidige technische eisen. En ook wat lay-out betreft kon het wel een update gebruiken….

GJFM Excellent Software heeft dit naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Gertjan is creatief, denkt mee en heeft in weinig tijd een aansprekende website ontwikkeld die aansluit op mijn wensen.

Edwin Broekhof
Directeur / Eigenaar, Vizier Friesland

Gertjan heeft de website gemaakt voor mijn nieuwe eenmansbedrijf. Tijdens dit creatieve proces voelde Gertjan feilloos aan wat nodig was om die uitstraling te creëren die bij mij en mijn bedrijf past. Gertjan luistert goed en komt met verfrissende ideeën; hij gaat voor het perfecte resultaat.

Daarnaast is Gertjan technisch zeer deskundig en oplossingsgericht; de website voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

Ali van der Pol
Directeur / Eigenaar

GJFM Excellent Software heeft aan de wieg gestaan van onze custom made client portal. We zijn zeer tevreden met het repsonsive design, de robuustheid van de applicatie en de goede performance. Gertjan is meer dan uitstekend in staat om user requirements om te zetten in een gebruikersvriendelijke applicatie.

Hendrik-jan Peper
Group IT Manager, Alrec

Gertjan heeft mij al diverse malen geholpen bij diverse projecten. Zijn hulp bestaat uit het inbrengen van zijn geweldige vaktechnische kennis en probleem oplossende vermogen. Een echt prettige sparringpartner.

Martijn Maasdam
Directeur / Eigenaar, Vision Software

Mijn Klanten