Over Mij

Over Mij

Na mijn studie, Technische Informatica & Computerkunde aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, ben ik sinds 1995 werkzaam in de IT. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van web applicaties op diverse platformen. Ik heb voor een aantal IT bedrijven gewerkt, waaronder Yacht ICT (4 jaar) en SLTN Inter Access (12 jaar). In maart 2013 ben ik bij Tata Steel in IJmuiden begonnen als Solution Analyst. Sinds januari 2019 vervul ik bij Tata Steel de rol van Technical Domain Architect.

Naast mijn vaste baan als Technical Domain Architect bij Tata Steel in IJmuiden, werk ik in de avonduren en weekenden in mijn eigen bedrijf genaamd GJFM Excellent Software. Ik richt mij met name op de kleinere Nederlandse bedrijven, instanties en particulieren.

Ik heb tijdens mijn loopbaan veel ervaring op gedaan in het ontwerpen en bouwen van Microsoft .NET applicaties. Ik ben goed bekend met technologieen zoals, .NET,  ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, Entity Framework, LINQ, IoC (Unity), HTML, CSS, Cordova, javascript, jQuery en javascript frameworks zoals Knockout en Angular. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het inrichten en configureren van CMS systemen zoals Joomla en WordPress.

Testimonials

Dankzij GJFM Excellent Software ben ik weer volledig up to date met mijn Joomla website. Door goede communicatie heeft Gertjan deze weer snel in orde gebracht.

Dank hier voor.

Henk Heemskerk
Trainer / Coach, Loopschool Together

Omdat mijn website al een aantal jaren oud was, werd het hoog tijd deze aan te passen aan de huidige technische eisen. En ook wat lay-out betreft kon het wel een update gebruiken….

GJFM Excellent Software heeft dit naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Gertjan is creatief, denkt mee en heeft in weinig tijd een aansprekende website ontwikkeld die aansluit op mijn wensen.

Edwin Broekhof
Directeur / Eigenaar, Vizier Friesland

Gertjan heeft de website gemaakt voor mijn nieuwe eenmansbedrijf. Tijdens dit creatieve proces voelde Gertjan feilloos aan wat nodig was om die uitstraling te creëren die bij mij en mijn bedrijf past. Gertjan luistert goed en komt met verfrissende ideeën; hij gaat voor het perfecte resultaat.

Daarnaast is Gertjan technisch zeer deskundig en oplossingsgericht; de website voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

Ali van der Pol
Directeur / Eigenaar

GJFM Excellent Software heeft aan de wieg gestaan van onze custom made client portal. We zijn zeer tevreden met het repsonsive design, de robuustheid van de applicatie en de goede performance. Gertjan is meer dan uitstekend in staat om user requirements om te zetten in een gebruikersvriendelijke applicatie.

Hendrik-jan Peper
Group IT Manager, Alrec

Gertjan heeft mij al diverse malen geholpen bij diverse projecten. Zijn hulp bestaat uit het inbrengen van zijn geweldige vaktechnische kennis en probleem oplossende vermogen. Een echt prettige sparringpartner.

Martijn Maasdam
Directeur / Eigenaar, Vision Software

Mijn Klanten